onsdag 9. august 2017

Løken bunad

Løken bunad

Personlig service, gode priser og kort leveringstid. Norges største nettbutikk for bunadsølv. Se utvalget av sølv til din bunad her! Komplett drakt med bunadskjorte, sko og belte. Sjekk vårt utvalg og bestill nå!


Løken bunad

Inspirasjon til mønsteret på bunad og skjorte ble hentet fra et rosemalt skap fra gården Løken i Trøgstad. Det brukes forgylt sølv til bunaden. Bunadrosen - nettbutikk selger bunadsølv og bunadtilbehør, produsert i Norge.


Broderiet på bunaden og skjorta er inspirert av blomstermotiva på eit rosemala skap frå. I tillegg kommer sølv (også det som skal monteres på bunaden ), sko, eventuelt ytterplagg og annet tilbehør. Løken Bunad - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller.


Det er et skap fra Løken i. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Kjøp på nett, bytt i butikk. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Finn bunadsølv fra Gullsmed Sando til din bunad her.


Løken blir mer og mer populær blant konfirmanter. Bunaden fåes i sort eller blått kr 3. Vi har lang erfaring i bransjen. Vi leverer nye bunader til dame og barn samt bunadstilbehør. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør. Smykkeskrin til bunadsølvet med etasjes lufttett skrin.


Løken bunad

Holder sølvet blankt og skinnende i lang tid. Velkommen til Sarpsborg Bunadservice, systua med det store hjertet! Hos oss får du skreddersydd bunad , håndbrodert og personlig tilpasset av oss, i vår systue midt. Norsk nettbutikk med bunadsølv og bunader. Du veit den følelsen når du har fått på deg bunaden som har blitt ein tanke for liten sidan sist, og du innser kva du har i vente?


Vi selger ferdige bunader , bundsølv og bunadstilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.