onsdag 24. juli 2019

Håndlist

Håndlist

I vårt standardprogram finner du tre typer håndlister. Du står helt fritt til å velge den håndlisten du ønsker til din trapp. Håndlist type C, B og D varierer.


VIDEO: En trapp uten håndlist kan være en sikkerhetsrisiko. Håndverkeren vil derfor sette opp en flott håndlist direkte på muren. Når du skal velge type håndlist til din trapp, bør du velge etter. Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse. Beregn pris, design og bestill direkte!


Høyde på håndlist i trapp måles fra trinnforkant. For ramper og enkelte trapper er det krav om håndlist i to høyder, jf. Leveres med borremal og festes med skruer på stolper.


Håndlist

Skruer for feste til stolper er inkludert. For håndlist på rekkverk i trapp er det generelle kravet at håndlisten skal være i høyde m over trinn. Hvitmalt toppbord for rekkverk til terrasse. Treet er ferdig tørket, grunnet og malt, noe som reduserer sprekkdannelse og.


Har trapp trinnfritt alternativ? For eksempel trinnfri ankomstvei, rampe, heis eller løfteplattform. Mange er ikke klar over at det skal være håndlist på begge sider i trapper og ramper. I bygninger med krav om tilgjengelig boenhet. Intern trapp i en boenhet skal ha bredde minst m. Underkategorier: LaneLED HRS glassfiber håndløper for tog, trikk og T-.


Trapp som ikke har rette løp,. Ved begynnelse av hver etasje skal etasjeangivelse markeres. Dersom terrassen ligger mer enn en halv meter over bakkenivå, er det krav om rekkverk. Rekkverket må bygges solid slik at det ikke gir etter for belastning,.


Velg en ny trapp som passer din bolig og ditt interiør. Hvordan velge trapp når du skal bygge nytt hus, pusse opp eller ved rehabilitering. Begrepet håndlist er endret til håndløper.


Som alternativ til kravet om dobbel håndløper (håndløper i to høyder). Hos MAXBO finner du forskjellige typer rekkverk til terrassen og hagegjerde. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.