fredag 28. oktober 2016

Forlengerskaft vindu

Forlengerskaft vindu

Vi har alt du trenger til malingsjobben. Sjekk priser og få et tilbud i dag! Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Dersom du ikke rekker opp til øverste del kan du bruke et forlengerskaft. Vinduer bør rengjøres utvendig minst én gang i året.


Forlengerskaft vindu

Hvordan male vegg, tak og gulv? Bruk forlengerskaft , malerbøtte, rullesett og mikrofiber til faste lave priser. Billig Pensel, maleruller, rullesett, skraper. Den nye batteridrevne Nilfisk Smart vindusvaskeren gir perfekte rene vinduer , uten striper og på et minimum av tid.


Du kan være sikker på at Jernia har det du trenger av redskaper, her finner du alt fra maleruller, forlengerskaft , sandpapir, sparkel eller maskeringsteip. Med riktig utstyr kan vindusvasken gjøres enkelt og gi oss skinnende, blanke vinduer. Se gjerne etter et standardisert forlengerskaft som kan brukes til andre. Ha også et forlengerskaft for hånden,.


Forlengerskaft vindu

Ser vinduet bra ut ellers, kan det holde med å kun male den nederste delen og ca. Den kommer også lengst ned på vinduet før den slipper,. Du kan også få kjøpt tilleggsutstyr som smalere nal og forlengerskaft. Kärcher Forlengelseskaft Har du store vinduer og det er vanskelig å komme til den øverste delen av vinduet ? Har du vinduer som er lange og kanskje vanskelig å få jevne fra gardintrapp, burde du investere i et forlengerskaft. Med dette forlengelseskaftet fra Kärcher kan du.


Kjøp online eller ring oss for personlig service! Nå kan du sette penselen på forlengerskaft også når du maler inne. Dermed kan du male i høyden samtidig som beina er sikkert og godt plantet på gulvet. Som ekstra tilbehør fås blant annet, ekstra gummilister og forlengerskaft til høye vinduer m. Tredelt teleskopisk forlengerskaft med lett vekt og låsekon med klikkfunksjon. Bruk av forlengerskaft forenkler de fleste.


Spesielt egnet til utendørsjobber. For optimal rengjøring av vinduer og glassflater. Et sett med batteridreven vannsuger, sprayflaske, mikrofiberklut og rengjøringsmiddel.


Innvendig kan du selvsagt vaske når som helst, og kanskje er det alt som skal til akkurat nå, for å få litt mer utsyn. Noen har vendbare vinduer , og. Vil du ha blanke vinduer uten for mye jobb involvert?


Forlengerskaft vindu

Her får du proffe tips til hvordan vindusrutene dine blir skinnende rene. En vindusvasker gir effektiv og stripefri rengjøring av overflater som vinduer , fliser og speil o. Innovativ oppsugsfunksjon forhindrer drypping og vannsøl. Kjøp NILFISK SMART FORLENGERSKAFT hos Power.


Norges raskeste nettbutikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.