torsdag 19. januar 2017

Arbeidsbukse med stretch

Høy komfort gir arbeidsglede! Felles bekledning gir tilhørighet. Se vårt store arbeidstøysortiment. Vi tar oss av alt innen arbeidstøy. Design din egen logomatte!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Sjekk ut arbeidsbukse med stretch. Vi har et bredt sortiment av arbeidsbukser og arbeidstrøyer fra Smila.


Dette gjør den ekstra slitesterk i forhold til andre bukser med stretch. Denne buksa er laget spesielt for deg som har omsorg for små barn. Med myke kneputer, forsterkningsstoff på utsatte steder, komfortabel stretch , og god høyde på.


En arbeidsbukse med mekanisk stretch.

Stoffet er vevd slik at det gir god bevegelighet uten elastan. Behagelig, litt tynnere arbeidsbukse med sidelommer, baklommer, spikerlommer, forsterkede knebeskytterlommer og benlommer med bl. High vis bukser med stretch. Bukse Multinorm Inherent med stretch.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Dette er en helt fantastisk god arbeidsbukse ! Oppleves meget lett å ha på samtidig som den er utrolig god å bevege seg i. Magni-serien er for den nye, moderne. Service bukse med stretch paneler og for-bøyde ben for optimal bevegelsesfrihet og komfort.


Denim stretch servicebukse i jeans passform. For optimal passform og komfort har buksen stretchpaneler på lår samt kneputelommer i CORDURA. Moderne servicebukse i et lett men slitesterkt materiale med hurtigtørkende. Kvalitetsbukse med to baklommer,.


Våre nyeste håndverkerbukse fra Worksafe. En fin og komfortabel bukse med stretchpaneler i skrittet. Arbeidsbukse Worker stretch pant Art.

Logga in med Office 3Logg inn. Håndverksbukse stretch for damer. Who says only men do the hardwork? Blåkläder 3-lags prinsippet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.