fredag 20. januar 2017

Fjærklemmer bil

Skal til å skifte frontdemperne mine, og må i forbindelse med dette av- og på med fjærene på bilen. Hei, Er fjærene for lange til at det ikke holder å bruke jekken under A-armen? Her er et eksempel på skumle fjærklemmer. Begynner faktisk å tvile på at disse to har skrudd noe særlig på bil før. Er det noen som har noe synspunkt på om dette er fullverdige fjærklemmer ,. Skal skifte fjærer på bilen min nå.


Finnes det noen fjærklemmer litt utenom det vanlige? Ikke de vanlige som man hekter over fjærene og skrur på i bunn. Litt tøft noen ganger å få plass til de. Brukes for å holde sammen spiralfjærene ved bytte av støtdempere.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. For ekstrem rengjøring av bil interiør og. Har akkurat gjennomført bytte av fjærer og dempere rund baut på bilen , og har brukt Biltema sine billige (1kr) fjærklemmer for å få gjort jobben, disse.


Fjærklemmer bil

Mekonomen har 3verksteder fordelt over hele Norge. Noe annet enn de klesklypene du får noen steder. Ska bytte understell på bilen nå, men er det noen som vet om det er mulig uten fjærklemmer ? Jeg gjorde det en gang på en Escort uten noe spesielt verktøy, bare. Kraftig fjærklemme til McPherson spiralfjærer. Fjærklemmer fjærklemmer fjær.


Det må ikke kopieres de viste data, og særskilt ikke hele databasen. Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Utsolgt Legg i handlevogn.


Vi brukte de når vi bytta dempere på bilen vår en gang. Skal jo bare tvinge fjøra sammen, ikke verdens mest kompliserte konstruksjon i. Jeg har hele verkstedshåndboken i PDF filformat til den bilen ,. Takker for alle tips her, og jeg prøvde også å montere med fjærklemmer på,. Bil : Sitter med et stort problem og håper på svar.


Byttet støtdempere foran i dag. Da jeg byttet fjærer og dempere på bilen min brukte jeg et par timer per side,. Muttertrekker er en stor fordel å fjærklemmer er ett must.


Etter år som importør av Klann spesialverktøy til bilbransjen, overlater Bil -Technik AS stafettpinnen til AS AutoMateriell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.