tirsdag 17. januar 2017

Spiseforstyrrelser test

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Har du spiseforstyrrelse ? Finn ut om det kan stemme. Det fins flere fritt tilgjengelige skåringsverktøy på norsk til bruk i utredning og behandling av spiseforstyrrelser. Helsebiblioteket har samlet testene.


Spiseforstyrrelser test

Der kan være mange forskellige tegn, der indikerer, om du lider af en spiseforstyrrelse. Her kan du se nogle af de mere typiske tegn på spiseforstyrrelser. Spiseforstyrrelser handler om forholdet mellom følelser, mat og kropp. I dette ligger kimen til negativ selvforståelse med problemer som for eksempel depresjon og skam. Bulimi, anoreksi og andre spiseforstyrrelser skyldes både arv og miljø.


Flere kvinner enn menn rammes. Info om spiseforstyrrelse test. Resultater fra søkemotorer! Når vi i dag snakker om en økning i forekomsten av spiseforstyrrelser i den vestlige kulturen, dreier det seg om to forhold. En reell økning de fem siste tiårene.


Selv om det kan være vanskelig, er det viktig å få hjelp. Her er sju tegn på spiseforstyrrelse. Mange mennsker med en spiseforstyrrelse er særligt sensitive. Et personlighedstræk der betyder, at man er mere modtagelig over for indtryk.


Det er flere utfordringer når det handler om behandling av spiseforstyrrelser som bulimi og overspising. Jeg har til nå erfart at det er mange som. Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. Lurer du på om du er iferd med å utvikle en spiseforstyrrelse. Utredning og behandling av spiseforstyrrelser byr på egne utfordringer.


Spiseforstyrrelser test

Egne skåringsverktøy kan være til hjelp. Mange pasienter har vansker med å erkjenne at de. En liten artikkel om spiseforstyrrelser , med anoreksi som hovedpunkt.


Tar tanker om mat, kropp og vekt for stor plass i livet? Står du nær noen med en spiseforstyrrelse ? Hos ROS kan du snakke med noen som forstår. Den som svarer ja på to eller flere spørsmål kan være i faresonen for anoreksi eller andre former for spiseforstyrrelser.


Spiseforstyrrelser test

Rooy om spiseforstyrrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.