fredag 31. mars 2017

Arbeidslampe halogen

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Sjekk ut arbeidslampe halogen. Liten og plassbesparende, men med et voldsomt arbeidslys. Arbeidslampe halogen 4watt FKnr. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Halogen arbeidslame med stativ , halogenrør og stikkontakt.

For et best mulig resultat er det viktig med best mulig lys. Vi har et bredt utvalg av arbeidslamper med ulik styrke og størrelse, noe til alles behov. Lave priser og rask levering!


Beste Priser Med Handlesmart! HL-3-50W er kraftig Halogenlampe til montering på maskiner o. Legg i handlevogn Kan ikke leveres. BA- arbeidslampe 50W tilsvarer ca.


W halogen med støttebøyle Levetid 25. Etter mange års tro tjeneste har mine gammeldags halogen arbeidslamper (500W) etter hvert blitt så utslitte at jeg vurderer å ønske meg nye til jul. Denne arbeidslampen har lav overflatevarme, tåler fuktighet (IP44) og har lang levetid på lyskildene. Portabel halogen arbeidslampe Dette er en modell som holder bra kvalitet 5Watt Max (halogenstav 1 cm) Lyskilde følger med (tyskprodusert) Armaturhus laget av.


Det kunne ikke vært enklere, og du er alltid sikret gode priser. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Søk etter arbeidslampe på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på arbeidslampe fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Led arbeidslampe med magnetfeste og sigarettenner. Magnetfeste gjør at denne lykten kan brukes mange. R-Tek Maskinbelysning er importør av Tyri arbeidslamper. Behov for å lyse opp et område med en arbeidslampe ? Kontakt oss og la Zenith gjøre jobben!


Kjøp arbeidslamper hos Swedol - Størst utvalg med trygg betaling. Velkommen til oss som kan lys!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.