onsdag 5. april 2017

Alkylatbensin

Alkylatbensin

Alkylatbensin med helsyntetisk 2-taktsolje! Startas 2-taktsbensin er tilpasset luftkjølte motorsager, ryddesager, trimmere og andre hagemaskiner. Kan alkylatbensin være skadelig for motoren?


Bruker du motordrevne redskaper som gressklipper, motorsag eller snøfreser, så har du erfart hvordan det er å oppholde seg i eksosen fra motoren mens du. Men det er visstnok ikke norgesrekord. Alt dette gjør at damp og avgass fra dette produktet mindre helseskadelig enn vanlig bensin. Er alkylatbensin akkurat det samme om man kjøper på Jula, Biltema, eller Aspen sin? Hva er eventuelt forskjellene?


Kjøpte en dunk med Aspen sin bensin, men syntes. Det innehåller relativt lite av bensen, aromater, polyaromater, olefiner och svavel. Den miljöanpassade bensinen innehåller i stort sett inga. Ferdigblandet for alle landbaserte luft- og vannavkjølte 2-taktsmotorer soMotorsag, gresstrimmer, ryddesag, snøfreser.


Alkylatbensin

En meget ren bensin som inneholder minimalt av de helseskadelige stoffene. Alfabetisk A-Å Alfabetisk Å-A Pris lav-høy Pris høy-lav. Vanlig bensin inneholder mange skadelige stoffer, men det finnes et alternativ. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Ser de selger liter 4-takt alkylatbensin til 1kroner på Biltema.


Har ikke sjekket om prisen er den beste som er, men det er hvertfall billigere enn den 5. Alkylat är den renaste petroleumprodukt som går att ta fram. Vi gör trädgården trivsammare. Den lukter mindre enn tradisjonell bensin og soter svært lite. Ren alkylatbensin med oktantall RON. Gir bedre og renere forbrenning.


Alkylatbensin

Inneholder mindre skadelige stoffer enn vanlig drivstoff. Tennpluggene på bildet er brukt like mye på hver sin båtmotor. Den ene har fått vanlig bensin og den andre alkylatbensin.


Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Kva forskjellen paa alkylatbensin og rensa bensin er, veit eg ikkje, men alkylatbensin fungerer i allefall utmerka. Maskinen hålls renare och fräschare inuti, du får en lättstartad motor.


Alkylatbensin

Du får en bensin med bibehållen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.