mandag 17. april 2017

Etterisolere loft

Etterisolere loft

Skal du etterisolere loft ? Bestill håndbok om etterisolering fra SINTEF her! Trenger du etterisolering? Legg inn anbud gratis hos oss. Sjekk ut isolasjon av loft. Innredning av loftsrom gir et rimelig tilleggsareal i boligen.


Etterisolere loft

Slik etterisolerer du tak innvendig og utvendig på loft. Isolering er energieffektivt og gir bedre komfort i boligen. Men å endre på husets forutsetninger medfører også store risker. Kostnaden med å etterisolere boligen din er tjent inn på 2-år,. Når du først er i gang med oppussing eller oppgradering, er det både enklere og rimeligere å etterisolere samtidig.


Derfor velger boligeiere å etterisolere. Etterisolering av kalde loft. Men du fyrer ikke for kråken,. De aller fleste boliger med kaldt loft har en luftespalte under takutstikket. Har du et hus fra 80-tallet eller eldre, er det å la være å etterisolere et kaldloft som å la være å bøye seg ned for å plukke opp tusenlapper på.


Etterisolere loft

Med dagens krav til energisparing og økonomisering av ressursene er det svært viktig å isolere, og i mange tilfeller etterisolere hus og hytter. Selv om det er mye å spare på å etterisolere huset,. Innblåsing er hovedsakelig blitt brukt i vegger, men fungerer også veldig bra på loft.


Hvis man planlegger andre store utbedringer, som å tekke om taket eller skifte vinduer, bør man vurdere å etterisolere samtidig. Kontroll med tett himling! Kan gi økt risiko for kondens påloft. Det kan dog la seg gjøre med å etterisolere veggene innvendig og samtidig unngå de kjedelige problemene med muggsopp og fukt. Mineralull i ruller eller plater er det mest brukte materialet til å isolere loft.


Etterisolere loft

Bredden på isolasjonen skal være litt større enn avstanden mellom takbjelkene. Ved etterisolering er det beste og enkleste tiltaket å etterisolere på loft og i gulv, der er det enkelt å komme til og det har stor effekt. Kaldt, ikke luftet loftsrom med all lufting mellom undertak og tekning.


Kaldt, luftet loftsrom med luftgjennomstrømning. Bruken av huset, krav til bokomfort og husets.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.