mandag 24. april 2017

Honda 3000 vinsj

Hele vinsjen veier kg. Under finner dere to ulike serier av 12V vinsjer. Honda kvalitetsvinsjer og tilbehør! TS-PRO serien er beregnet for bruk på ATV,UTV og snøscooter.


Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid. Tajfun EGV45AHK, tonn en tromlet skogsvinsj med 80m-9mm vire, innebygget hydraulikksystem og radiostyring.

Den er solid bygget av aluminium. Portabel vinsj fra Lewis Winch. For ytterligere informasjon ta kontakt. Denne løser ditt vinsjeproblem. Letthåndterlig og kraftig vinsj for firhjuling.


Her er alt du behøver, Vinsj som. Transportering av elg fra fall til bilvei. Jeg ser det til tider er til salgs gamle Sandvik vinsjer ,. Disse vinsjene kom allerede på 60-tallet, og så dem annonsert helt til slutten av 90-tallet, da.

Superwinch er en høykvalitets tilhengervinsj med dynamisk og mekanisk brems. Vinsjen har mulighet for frikobling av wire. Fjernkontroll med meter ledning medfølger.


With great performance, a powerful. Stålvaier ø8mm, lengde m. Leveres med nødvendige kabler, releer, bryter til betjening fra styret, wireføring og kabelsko. Dette kabelare er orginal på ILAS vinsjene og passer både på vanlig tau vinsj og motsatt vei vinsj. Skogskameraten er konstruert og utviklet for drift i vanskelig terreng.


Vinsjer av meget god kvalitet fra USA til en fornuftig pris, vanntett og med solid inn. Fransgård vinsj - får arbeidet raskt unna i skogen. Stor avstand mellom topprull og wiretrommel gir en optimal oppspoling av wiren. Topprullen er ekstra forsterket. Robust bensin eller dieseldrevet vinsj for byggeplasser eller andre steder uten strøm.


Jeg kjøpte meg en vinsj i går og lurer veldig på hva jeg har kjøpt. HONDA - verdens ledende produsent av strømaggregater kjennetegnes av høy kvalitet og en udiskutabel driftssikkerhet. Drevet av den legendariske GX 4-takts motoren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.