fredag 21. april 2017

Lovlig lengde på knivblad

Handle smart - Spar penger. Er det ein maksimal lengde som bladet kan vere for at man kan bære den offentlig, men skjult? En sløv lekekniv vil ikke være ulovlig å ha på seg.


Er og rimelig sikker på at det ikke finnes noen regel som forbyr knivblad over en hvis lengde. Det er forbudt å gå med kniv på offentlig sted uten aktverdig grunn.

LOVLIG : Denne kniven fra. Hva mener du om sikkerhetsreglene på fly? Mener bestemt å ha hørt at å gå med kniv på offetlig sted er lovlig dersom bladet er under en viss lengde.


Klarer ikke å finne noe konkret om dette. Noen grense for lengde på knivblad gjennom sikkerhetskontrollen? For å teste stålet i et knivblad ,. Jeg spurte karen om dette var halt lovlig ,. Danmark har de registreringsplikt på sverd og kniver over en viss lengde.

Ikke ta sjansen på at du får tak i pose på lufthavnen,. Er bruk av pepperspray lovlig ? Alt fra hvordan den ligger i hånda til tykkelsen og bredden på bladet, for ikke å snakke om lengden. Jeg foretrekker også litt tynnere knivblad.


Moderne kniver består normalt av knivblad og skaft. Bladet blir utført i hardt eller rustfritt stål eller av bløtt stål. Medvirkning straffes på samme måte.


En bruker er allerede logget inn på en annen fane. Finner du ikke det du er på jakt etter, spør oss! Gå til handlevognen etter at du har klikket på knappen Legg i handlevogn” Metallpriser 21.


Bedste bud på lovlig foldekniv? Der sidder en låsering på forreste del af den lukkede kniv,. Søk etter knivblad på Kelkoo. Sammenlign tilbud på knivblad fra våre nettbutikker og les brukervurderinger.


Kniven har et taggete knivblad. Herding blir gjort ved hjelp av en Paragon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.