mandag 3. april 2017

Metallbor 22mm

Metallbor , universalbor og spiralbor. Vi har det og mye mer her! Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Koboltbelagte metallbor av beste kvalitet.


Oksidbelegg gjør det mulig å fjerne spon raskt. Standard spiss med en vinkel på 1grader. Velegnet til boring i stål, støpejern, legert. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp bor 22mm billig i nettbutikkene.


Det betyr at boret i motset-ning til treboret begynner med å skjære i sentrum. Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Her kan du købe bor til alle formål online. Hos Harald Nyborg finder du et kæmpe udvalg af bor.


Bor man kjøper hos vanlige byggevareforretninger er vanligvis beregnet for betong. De holder ikke så mange hull i fjell før de er utslitt. Kyocera forhandler, produserer og vedlikeholder verktøy sponfraskillende bearbeiding, primært innenfor fly-, energi-, metall-, hydraulik- og tre industrien. Kjernebor sett weldon 50mm bordybde 11112 22mm.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Passer samtlige maskiner på markedet beregnet for mm skaft med spennplate (Weldon). Rotasjonskobling som hindrer at du får snurr på slangen. Spiralbor i høyeffekts stål iht.


SDS-MAX Zentro bor for de tyngre og mer krevende jobber. Nyskapende geomteri av spissen og spiral i høyeste kvalitet. Boret har lang leveti gir nøyaktige hull i. Alle borene er 150mm lange og har følgende diameter: 10-, 12-, 14-, 16-, 18.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! KÄRNBORRSATS – mm Art.


Centrumstift kärnborr Art.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.