mandag 24. april 2017

Myke kobberrør

VVSkupp - Alt for bad og kjøkken! Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Myke kobberrør

Røret vil kunne gi seg og det kan bli lekkasje over tid hvis den ikke brukes. Dette gjelder for myke kobberrør. Må brukes til myke kobberrør. Generell kjøpsinformasjon. Handle sikkert hos Clas Ohlson – Sikkerhet av høyeste klasse.


Støttehylse for kobberrør , mm. Denne oversikten oppdateres kontinuerlig og er kun en indikasjon på lagerstatus. For Conex-Monteringsanvisning NO. Myke mantlede kobberrør , også tynnveggede, Ø – mm.


Myke kobberrør

Rør i pressfifitting-systemer av rustfritt stål Ø – mm. C-stål, også mantlet, Ø 12. Mye av rørleggerarbeid i boliger og næringsbygg består av kobberrør. O-ringer skal ikke brukes. På den Gelia-koblingen som jeg kjøpte (må skjøte noe kobber for å få varmt vann fra radiatorkursen opp til badegulvet) står det at støttehylse brukes på myke.


Enhånds-rørbøyer for bøying inntil 90°. Harde , halvharde og myke kobberrør , også tynnveggede. Når du skal koble sammen bløte kobberrør med klemringsfittings, er det viktig at du bruker en støttehylse i enden av kobberrøret. Kobbereduksjon mm inv-22mm utv.


Myke kobberrør

Her brukes det et verktøy som kun er beregnet til å fjerne grader på kobberrør. Det myke kobberøret innsnevres litt når det kuttes med rørkutteren. Produsenter gjør harde og myke kobberrør for vannforsyning avløp. Myke kobberrør svinger lett uten verktøy og er mer korrekt kalt slangen. Det er to typer av kobberrør anvendes for trykkluft.


En er vanskelig kobberrør og den andre er myke kobberrør. Harde kobberrør krever utrustning for å koble. Ubrukt rør-bøyer fra kvalitetsmerket Ridgid selges. For 10mm plastisolerte myke kobberrør.


Myke kobberrør

Såfremt det ikke kommer i kontakt med spriten. Du kan ikke bruke det som gjennomgående kjøling osv. Konstruert for å bøye kobber, stål og rustfritt stål (≤ mm).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.