tirsdag 8. august 2017

Anoreksi og bulimi samtidig

Takk for at du skriver til ung. Selv om du har diagnosen anoreksi kan du også kaste opp. Når man sulter seg over tid vil kroppen skrike. Syke mengder mat kan fortæres for man skal alikevel kaste det opp igjen.


Og man kan fint ha anoreksi og bulimi samtidig. Jeg er en jente på år med både bulimi og anoreksi.

Jeg bruker bloggen som et sted hvor jeg kan skrive ned tanker og hendelser som kommer og går for å. De er sterke og samtidig svake. Bulimi og anoreksi er kjente spiseforstyrrelser. Informasjon og nytt om anoreksi , bulimi og andre spiseforstyrrelser. Bulimi , anoreksi og andre spiseforstyrrelser skyldes både arv og miljø.


Nogen mener, at op mod en trediedel af unge piger har spiseproblemer. Flere kvinner enn menn rammes. Slanking og vekttap er ofte ett av de første trinnene i.

Andre samtidig forekommende psykiske lidelser må samtidig utredes og. Men dokumentasjonen for topiramat er god for bulimi og særlig god. Mange sulter seg som en måte å kontrollere vanskelige følelser og stress på. A controlled family study of anorexia nervosa and bulimia.


Spiseforstyrrelser er et felles begrep for flere ulike psykiske helseplager som handler om hvordan du forholder deg til mat. Her kan du få ekstra viden om spiseforstyrrelser, anoreksi , bulimi ,. Læs den gribende fortælling om hvordan det er at være mor og samtidig have anoreksi. Samme person kan ha begge deler. Personer som har bulimi har ingen metthetsfølelse. For eksempel kan anoreksi og bulimi forekomme i samme sykdomsforløp, eller til og med samtidig.


Opp til av 1kvinner har anoreksi eller bulimi. Anorexia Nervosa og Bulimia. Alle kjennetegnene trenger ikke være tilstede samtidig hos en person med spiseforstyrrelse. Trykk - for å gjøre den mindre. Derfor er det viktig at du søker hjelp tidlig.


Har du både bulimi og diabetes kan dette føre til alvorlige helseproblemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.