torsdag 10. august 2017

Betongblander alko

Salg til privatpersoner og fagfolk. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Trommelen kan låses i fire posisjoner. Alle rettigheter forbeholdt.


NOBB: EAN: Minste salgsenhet: Antall pr. Vi gjør det enkelt for deg å finne det som passer ditt behov. Det tas forbehold om eventuelle tilbudspriser. Produktsortiment og spesifikasjoner kan gis fra land til land. Går på vanlig stikkontakt, 10a kurs.


Atika betongblander med kapasitet på 1l og 6W. AL-KO BETONGBLANDER som er brukt ca. Kraftig og stabil modell med 1-faset motor på 550W, IP45. Her har man års erfaring blandet inn i en betongblander. Retrades kommisjon er inkludert i budet.


Betongblander alko

Evt håndteringsomkostninger og moms tilkommer. Sjekk priser på betongblander. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp betongblander billig i nettbutikkene. Blandefløyen er spesielt utformet og blander perfekt.


Handle raskt og enkelt med. Jeg har en gammel betongblander stående, men har etterhvert mer og mer brukt håndblander, dvs kraftig håndholdt visp i en nokså stor balje. B : PlastoBetongbil 1,-Lekmer. Fant du det du letet etter?


Forsøk å søk etter lescha. Leter du etter betongblander ? Betongblandare atika RESERVDELAR och liknande produkter. Rask levering i hele Norge, dagers åpent kjøp og meget gode priser!


Han har skaffet betongblander , og en del 25kg sekker med betongmørtel. Motorsag – aggregater, al-ko , al-ko ginge, atv, betongblander , båthenger, båttilhenger,. Den er ikke brukt på ettpar år derfor er det noe løsrust på bladet.


Betongblander alko

Køb billig Betonblander på Multikøb. Spar mest ved at købe online - hurtig levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.