fredag 11. august 2017

Betongskrue jula

For rask og enkel montering uten plugg i betong og tegl, innendørs. Velkommen til oss på Jula ! Oppdag hva vi kan tilby deg! Betongskrue Timber Connect. En skrue som gjør det enkelt og effektivt å feste til betong.


Betalte 6- pr pakke med 2skruer i og det var 55xsom koster 8- hos Jula ser jeg, Jula sine er det bare 2oppi ser jeg. Passer de fleste standardverktøy for 0° betongspiker. For stål,betong, tegl, lettbetong OBS! I karmskruekofferten har jeg alt jeg trenger – Lett og hendig koffert – Hendig, passe stor og.


Les mer Velg butikk for lagerstatus. Jul Originalt og morsomt Klovner Filmer og serier Pirater. Basert på målsetningen om å kombinere høy kvalitet på varer og tjenester med en effektiv organisasjon, vil vi kunne betjene markedet til en konkurranse-dyktig.


Handle enkelt på nett - hent i butikk. Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. Saint-Gobain er eier av Optimera som inngår i Saint-Gobain Building Distribution.


Solar er mer enn en tradisjonell grossist. Vi tilbyr produkter innen el materiell, VVS, ventilasjon og verdiskapende logistikkløsninger. Essve betongskrue SH GUL TX30. Hitachi Power Tools Norway AS. Leverandør av elektroverktøy, spikring, håndverktøy og festemidler til jernvare-, byggevare-, elektro- og VVS-bransjen.


Usikker på hva du trenger, snakk med en av våre. Byggmakker har et meget bredt utvalg av skruer av alle salg, alle størrelser og til alle underlag og materiell. Generelt om skruer: En skrue brukes når man vil ha en enkel og sterk sammenføyning, og når man vil unngå knirkende gulv.


I trekonstruksjoner er uttrekksverdiene. HARD HEAD Nylonplugg 50-pk. Perfection Line – ta vare på lakken! Bla i vår nye brosjyre hvor vi presenterer det råeste innen.


En ekspansjonsbolt er en type bolt som brukes til å forankre ting i fjell, murverk, betong og liknende materialer. Den virker slik at en hylse rundt selve bolten. Du bygger - Vi tar oss av resten! Tromas er forhandler av forskjellig elektroverktøy fra Sthil, Makita, Metabo, Fein.


Vi har også eget verksted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.