fredag 18. august 2017

Felleskjøpet girolje

Girolje , SAE 80W-9 API GL-FK Hypogear olje. Anbefales til girkasser, aksler, navreduksjoner m. Kva type olje brukar andre på traktorane sine? Må skifte girolje på gamla før jeg selger den, den er nesten hvit.


Felleskjøpet girolje

Fungerer vel som både gir og hydraulikk olje, så hva slags olje trenger jeg? God og riktig motorolje er viktig for å få god smøring av motoren og gjør at levetiden til dieselpartikkelfilteret og katalysatoren blir lengst. Er det girolje eller bakakse olje som kom ut? Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene!


Hydraulisk olje til bruk på alle typer hydraulisk utstyr. Gravemaskine, dumpere, trucker, løftelemmer, kraner, industri og marine systemer mm. Mineralolje 10w-fra Statoil i felleskjøpet sin emballasje. Lurer på hva som er den beste olja til å ha på gir og transfer til HJ60.


Felleskjøpet girolje

Vet at på noen biler skal det være Glpga. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Sierra high performance gear olje, erstatter Mercruiser sin high performance gear olje. Samme farge som original oljen grønn. Oljen du skal bruke kan du kjøpe på f. Kjøp girolje med API-GL eller (er vanligst).


Felleskjøpet har lengst erfaring innen presisjonsjordbruk med over års. Jeg bruker Hypogearolje fra felleskjøpet på min modell. Og den sier at du skal kjøpe Biltema 10W-delsynt.


Synes faktisk det er helt ok og handle på FK,. På seriebiler skal man også smøre det øvre svinglagret -derfor litt girolje i blandingen slik at det svetter litt. Anbefalt olje og volum for Toyota Land Cruiser.


På hjemmesiden til BILILIB finner du informasjon vedrørende anbefalte transmisjonsoljemerker. Den oljen har alle spesifikasjoner som kreves og til og med GL-som er en girolje spek. Castrol motorolje – Det er mer enn bare olje, det er oljeteknikk.


Felleskjøpet girolje

Castrol leverer teknisk overlegne syntetiske og konvensjonelle motoroljer og spesialsmøremidler. Dersom du ikkje lukkast, er det berre å ta kontakt,. Var ei slik tjukk girolje på traktoren heme,. Når gresset blir langt, tykt, og kanskje ispedd mye annet grønnsvær som motsetter seg menneskelig inngripen, kommer både gressklippere og kantklippere. Bensindrevet jordbor som hjelper deg med å lage hull til f. Bordimensjon: L1x Øcm.


Kraftigere lettkjetting fra Lilleseth. Tilpasset bruk på større traktorer. Automatisk lasting av pakka baller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.