mandag 7. august 2017

Gebe dykkertpistol

Velegnet for panel, lister og andre lettere spikerarbeider. Stort utvalg av Gebe luftverktøy: spikerpistol, slipemaskin, boremaskin, muttertrekker, blåsepistol, luftskrallesett, slipemaskin, platesag, Gode priser og rask. Søk etter gebe dykkertpistol på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på gebe dykkertpistol fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol.

Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører. Dewalt DCN660N dykkertpistol. Batteridrevet dykkertpistol med børsteløs motor. Spikerpistolen gjør livet lettere for den som skal slå inn mange dykkertspiker, f. Men du får ikke en pistol som kan brukes.


Handle smart - Spar penger. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Den har jo hk, og det bør være greit til en muttertrekker. Dykkert er spiker med veldig lite hode,. Minste spikerlengde 50mm, ) 90mm, Diameter spiker 3. Magasin 60stk, Maks tillatt lufttrykk 8Bar.


Disse verktøyene bruker komprimert luft for å slå inn spikeren. Problemet er at ved spikring i stendere så klarer den å skyte 70mm spiker. Gebe spikerpistol HCN90D 90mm coil. Senco spikerpistol Semi Pro. Leter du etter spikerpistol?


Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Kompakt, velbalansert og lett minidykkertpistol for profesjonell bruk. Biltemas dykkertpistol til litt over. Sklisikkert gummibelagt grep.


Pneumatisk dykkertpistol Makita AF505.

Hobbykompressorer er lagd for å ikke gå mer enn av driftstiden. Til dykkertpistol så ville jeg gått for den med størst tank minst 20l. Ser på nettsiden at de selger kompressor ala denne GEBE.


Skal du bare bruke dykkertpistol trenger du ikke stor kompressor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.