tirsdag 22. august 2017

Gipssliper

Gipssliper

Dette er en svært god modell som vi har solgt i mange år, og som vi. Profesjonell sliper som man kan justere lengden på! Man kan velge mellom lengder på 1. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Gipssliper

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. En gipsplateheis forenkler oppussingen! Her klarer en man fint å legge gips i eks.


Spare mye tid og energi - et virkelig vinnerprodukt til markedets. Kan kobles direkte til en støvsuger. Lindberg har et stort utvalg av utstyr, tilbehør og maskiner til jordbruk og privat bruk.


Bestill online i dag og få en rask, billig og god løsning direkte hjem. Smart giraffsliper til vegger og tak. Slipemaskinen er rask og gir en optimal finish. Apex Giraffsliper er et proffesjonellt verktøy til pussing av de fleste materialer. Den er utstyrt med innebygd vakumstøvsuger, børste rundt pusseskive og.


Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Gipssliper en er utviklet til sliping av gipsvegger og ±tak.


Gipssliper

Sett med gipsplateheis og gipssliper ! Unikt hurtigkoblings-system som gjør at man med enkle håndgrep kan forlenge maskinen fra m til maks m. Justerbar vakuum funksjon som gjør at maskinen kan. Skråstilles for lett lasting, kan brukes på skråtak. Til giraff- og gipssliper. Skal du gipse tak eller vegger? Se vår gipsplateheis og gipssliper ! Vi har også forlengere til gipsheisen som gjør at du kan få en løftehøyde på hele meter!


Med elektrisk slipemaskin og. Vendbar harv til ATV eller liten traktor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.