torsdag 10. august 2017

Plantejord europris

Næringsrik og god plantejord fra Blossom. Jord til planting og jordforbedring utendørs. PLANTEJORD - SEKKER TIL KUN KR 10- OGSÅ PÅ LØRDAG! Husk at plantene dine trenger masse næring.


Plantejord europris

Det er nesten alltid slik at plantene trenger MER enn. God jord er viktig for resultatet av beplantningen din, både innendørs, i hagen og på balkongen. Jorden er plantenes spiskammer, tørsteslukker og apotek. Slik blir billig plantejord bra. Denne gjødselen brukes raskt opp, det kan ta bare en måned.


Europris og Plantasjen er kun tilsatt mineralgjødsel. Jeg har noen store krukker jeg skal fylle (og ha løker og etter hvert stauder i), samt noen småpotter, og trenger en del jord. Plantejord for potter, bed og drivhus.


Plantejord europris

Porøs og næringsrik jordblanding som består av sphangnumtorv og san tilsatt kalk, mineral og naturgjødsel. Felleskjøpet Hagejord ltr FKnr. Er vel mer en aksjon for å vise at forbudet er helt jævlig skrudd. Ta en ekstra titt på den smarte plantejorden - kompakte briketter, som.


Meget næringsrik plantejord til planting av busker og trær. Da har jorda næring som frigjøres utover i vekstsesongen. Dekkbark og plantejord - Plukk og miks sekker 9- per pak Kjøp. Bestill Blomsterjord på nett og få dine blomster levert på døren.


Plantejord europris

Vi har rask levering og du kan også hente i butikk. Bukta for første gang og vi fortsetter bursdagsfesten. I dag står Malin og Amanda klar med. Clas Ohlson er blant dem som selger torvfri plantejord basert på coir.


Et flott blomsterbed begynner med skikkelig jord og god gjødsel. Sjekk utvalget av gjødsel, bark og kalk. Vårens første vårtegn er her, og vi er klare til å bevege oss ut i hagen eller på balkongen. Til potteplanter brukar eg plantejord med leka, tykkjer den er grei.


Plantejord europris

Den vert ikkje så hard på toppen som mykje anna, men er den fyrst utturka,. Den egner seg godt for bruk i potter, balkongkasser, veksthus og til nyplanting, omplanting og som jordforbedring. Sanitærbark fin 20l natur 15- per sek Kjøp. På Plantasjen koster fire sekker med liter plantejord 2kroner, mens du får kjøpt fem sekker på liter til samme pris hos Hageland.


Vi produserer matjord for salg ved vårt anlegg i Rogstadmarka i Elverum. Vi har et mobilt sikteverk, som sørger for ugrasfri matjord til enhver tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.