mandag 7. august 2017

Pull up stativ

Pull up stativ

Fri frakt fra 50- i hele Norge! Trygt kjøp fra spesialist med dagers åpent kjøp. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Chin- up og Pull-up stativ som kan brukes til hev-senk øvelser med kroppsvekten.


Pull up stativ

Med å endre grep trenes ulike muskler på ulike måter. Dips og pull -ups er ikke løft der er lavet periodiseringsmodeller omkring på samme. Sportsmaster chin up bar 40-. Har du lyst til å trene i hagen, eller hvis du har ditt eget romslige treningslokale, kan et lett pull up stativ i aluminium være en mulighet. Prisgaranti på Pull up bar og Chin up bar.


Over forskellige til montering i dør, loft, væg eller fritstående pull up stativ. Køb en pull up bar hvis du vil træne din ryg rigtigt! Vores modeller kan alle bruges til at træne derhjemme, og det er FANTASTISK godt for både din ryg og dine. Er du på udkig efter en pull up bar?


Pull up stativ

Jeg har sammenlignet priser, lavet anmeldelser og fundet frem til Danmarks laveste priser på pull up bars! Dette er et komplett bærbart stativ for trening av. Dip og Chinup stativ DSer et populært veggfestet stativ for chins og dips.


Et pull up stativ er til dig, som ønsker den store løsning og har pladsen til det. Du kan altid montere en vægophængt pull up bar i loftet,. Designet for montering i vegg eller tak, tre eller betong.


Perfekt for å frigjøre gulvplass i garasjegym, senter, CrossFit-box etc. Du kan også benytte denne metoden dersom du ennå ikke mestrer en vanlig pull - up ved at du bruker enda mindre hjelp enn vanlig og bare klarer noen få repetisjoner. Ideelt redskap til trening av overkroppen. Ta pull -ups, armhevinger, sit-ups og mye mer, hjemme i din egen leilighet.


Monteres i døråpninen, uten at du trenger å. Pull - up og Chin- up er to forholdsvis like øvelser som mange benytter i sitt treningsprogram. Begge trenes med bruk av egen kroppsvekt og er såkalte. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.


Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. Med denne kan du kjøre øvelsene dips og chins. Pull Up stangPull up stangen passer på alle typer ribbevegger, og kan den høyden man selv ønsker, noe som gjør den mer allsidig. Vi har pull up stang og chin- up bar i mange kvaliteter og størrelser.


Vi er tilbyr alltid lave priserog har et stort utvalg av treningsutstyr. Supert stativ som kan brukes til leg raises, pull ups og dips, anbefales til fitnessentre og lignende. Sammenlign priser og læs anmeldelser af pull up bar Træningsudstyr.


Pull up stativ

Klik her og find den bedste pris nu! Her er tre bud på pull up -barer til tre forskellige behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.