tirsdag 22. august 2017

Slipe betonggulv leie

Sjekk ut slipe betonggulv leie. Maskin forbeholdt betongsliping av små og mellomstore gulv. Mye benyttet til å slipe bort limrester, sparkel og mindre ujevnheter i betongen. Utleie av alle maskiner til slipe gulv,sliping av gulv.


Bonemaskiner,multimaskiner, trekantslipere. Tenker å slipe og polert opp nytt betonggulv i enebolig. Hva skal jeg bruke for å slipe en betongoverflate jevn og fin igjen?


Trenger du slipe - og freseverktøy for ditt arbeid? Da er Utleiesenteret stedet til å leie denne type verktøy. Kontakt oss i dag og vi fikser det for deg! Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies.


Det finnes mange ulike typer gulvslipemaskiner for leie , og hver maskin har sitt ideelle bruksområde. Klart du kan leie verktøy av MAXBO. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Endte opp med å leie stor gulvsliper, med rikelig med 4. Disse rommene gikk mye raskere å slipe. Der gikk vi rett på papir og avsluttet med 100.


Med OBS medlemskort slipper du og depositum. Betongfres med hardmetall ruller, brukes til grovere bearbeiding av betonggulv. Freser i en bredde på 200mm og 3mm dybde om gangen. Det er vanligvis forbundet med råbygget, ikke noe man vil ha fram i dagen i et. Eller et betonggulv du ønsker et moderne design på?


Slipe betonggulv leie

Sliping og polering av betonggulv vil. Nytt betonggulv – nøye glattet, vaskes grundig eller poleres 1-ganger. Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie. Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur. Men går det an å slipe gulvet selv med sånn helikopterskive eller hva det heter?


Kan absolutt være interessant å leie helikopter ja! Vi kan slipe i flere steg. Betonggulv AS sliper ned en grovstøpt betongsåle. Helt til glattpolert overflate.


Slipe betonggulv leie

Om ønskelig kan man slipe ned inntil steg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.