torsdag 3. august 2017

Verktøybenk garasje

Verktøybenk garasje

Din garasje - akkurat slik du ønsker den. Til garasje , fritidsrom, kjeller og verksted. Kraftig metallkonstruksjon med oppbevaringsrom, uttrekkbar skuff og hylle. Skive med hull til å feste verktøykroker i. I min forrige garasje brukte jeg kryssfiner, tror det var 15mm.


Bilen trenger ikke ta all plass i garasjen. Her kan du se hvordan vi innredet garasjen til så den kan brukes som verkste garnerbod og til oppbevaring. Holder på å innrede garasjen. Har tenkt å ha en arbeidsbenk på den ene veggen.


Blir et altmuligrom egentlig. Verktøybenk med verktøy - over deler. Kampanjepris kr 18-Legg i handlekurv. En arbeidsbenk kan være så mangt, det kommer helt an på hva slags arbeide som skal gjøres på den. Vi har brukt mange forskjellige løsninger gjennom.


Verktøybenk garasje

Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Stort utvalg i arbeidsbord og arbeidsbenker for lager, verksted og industri. Velg mellom ferdig oppsatte pakker eller bygg din egen arbeidsplass.


En solid og godt utformet arbeidsbenk i tre til barn. Benken har en verktøyplate hvor ustyret kan henge når det ikke er i bruk. Arbeidsfalten er stor nok størrelse. Byggmester Bob verksted og garasje. Verkstedet og garasjen er satt sammen ved et klikk-system.


Verktøybenk garasje

I verkstedet er det div lyder og lys ved bruk av utstyret der. Til verktøybenk Komplett påbygg med. Vi har et stort utvalg av produkter for et praktisk opphengssystem på verkstedet og i garasjen.


For bruk i kjeller og garasje. Sparer plass og beskytter dekk. Rask og enkel takmontering. For takhøyder opptil meter. Løft vekter opp til kg.


Verktøybenk garasje

Garasjen er en stor talls garasje i teglstein fra bunn til vindu høyde og. Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.