mandag 2. oktober 2017

Auksjoner forsvaret

By på kunst fra over 3kunstnere. Stort utvalg, kr - i startbud. Eksportkontroll innebærer at visse varer ikke kan utføres. Vi treffer mange i de fleste målgrupper. Du setter minstepris, du får din egen auksjonsrådgiver og selger du ikke.


Auksjoner forsvaret

Ingen auksjoner tilgjengelig. Erik Winther Hansen (69) fra Tromsø og Kjell Hemmingsen fra Sagelvvatn i Balsfjord trodde de hadde gjort et røverkjøp på impuls på militærauksjon i. Salg av overskuddsmateriell fra forsvaret. Nettbutikk som har det meste av militært utstyr som uniformer, medaljer, våpen, radio, telt, kjøkken osv. Derfor står pansrede biler til en innkjøpspris på 1millioner parkert på Trandum. For av en eller annen grunn klarer jeg alltid og få snusen i auksjonene til.


Forsvaret har sluttet å selge materiell det ikke vil ha. Søk etter forsvaret auksjoner på Kelkoo. Sammenlign tilbud på forsvaret auksjoner fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Retrade er et avhendingssamarbeid hvor de store private og offentlige selskapene selv selger sine brukte maskiner, utstyr, kjøretøy og annet overskuddsmateriell.


Auksjoner forsvaret

Militært overskuddsmateriell fra det norske forsvaret samt flere andre natoland. Vi søker samarbeidspartnere til å hjelpe våre eksisterende- og nye kunder med praktisk tilrettelegging av salg på auksjon. Videre har firmaet opparbeidet seg års erfaring i handel med forsvaret. INFORMASJON FOR FORSVARET IV FORSVARETS OPPGAVER.


Det ble avholdt auksjon i to lokalregioner 15. Twentyfirst Venture AS vant lokalregion (Akershus) og FK Haugesund AS vant lokalregion (Haugaland). AS som holder til i SEM, Vestfol Norge. Telefon, kart, kontaktinformasjon. Leverandør av brukt utstyr og auksjon.


Auksjoner forsvaret

På oppdrag fra Bjørn Rognstad avholdes auksjon over dødsbo. Info kan også fåes om du legger deg på vår mail liste. Auksjon , megling og skipsmegling. Kommende offentlige auksjoner : Skanfils Heureka- auksjon nr.


Vi annonserer kommende auksjoner på denne siden. Om du ønsker, kan du registrere deg på denne LINKEN, og få varsel på epost straks vi legger den ut. I tillegg vil det bli holdt vanlige auksjoner.


Auksjoner forsvaret

Kjøp Leker forsvaret auksjoner på Kelkoo. Flesteparten av vognene har stått lagret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.