torsdag 12. oktober 2017

Avstandsmåler test jakt

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Sjekk ut avstandsmåler jakt test. Kunne ikkje vert mer enig. Når det kommer til skumring så slår leica avstandsmåler , zeiss avstandsmålere. Zeiss sin er stor å klumpete å du skal ha en stor.


Avstandsmåler gir sikrere skudd under jakt. De enkleste viser avstand helt nøyaktig. De mest avanserte viser deg i tillegg nøyaktig treffpunkt for ditt våpen og. Når Leica møter Zeiss i åpent lende, er det finslepen tysk presisjon mot finslepen tysk presisjon. Mye er likt, men det er også noen viktige forskjeller.


Vi tilbyr både enøyd (mono) avstandsmåler og toøyd (binokulære) avstandsmålere med laser. En avstandsmåler brukes primært til feltbruk, golf eller jakt. Helt rett med en sirkellaser. Praktisk laseravstandsmåler.


Jakt modell med ballistikk. Viser avstanden sammen med en justert ballistisk bane. For å få et godt skudd er det.


Hos Friluftsmagasinet finner du alt du trenger til ditt friluftsliv enten det er jakt , fiske eller fritid. Les vår store test av avstandsmålere før du løper til butikken for å kjøpe. DeWalt har laget en avstandsmåler som kan tåle et fall på et betonggulv.


Har en bekjent som har tenkt å kjøpe seg avstandsmåler. Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Laseravstandsmåler som måler avstander opp til 8meter, og som i følge forhandler er nøyaktig nok til å brukes på golfbanen også.


Avstandsmåler test jakt

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finner du fortsatt ikke det du leter etter? Vi leverer fra enkle PeakTech avstandsmålere til toppmodellene fra Leica. Vi har tidligere testet kikkertsikter med avstandsmåler i samme.


Test av solide klokker til. Med en termisk kikkert oppdager du levende vesener enkelt. Objekter som avgir varme synes enkelt i mørket, bak greiner og busker.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.