tirsdag 3. oktober 2017

Bilxtra jekk

Godt utvalg av jekker og løfteutstyr. Hydrauliske presser og jekker. Til varebiler og profesjonelle. JEKK 25-tonns garasjejekk i aluminium. Laveste høyde mm – perfekt til biler med lav markhøyde.


Bilxtra jekk

Størst på bilutstyr og deler. Kjøp ikke for liten og billig jekk. Den bør helst ha det dobbelte av nødvendig løftekraft, samt tilstrekkelig løftehøyde. Jekk lavprofil med pumpehåndtak som kan roteres 360°, noe som gjør at jekken er lett å bruke. Så tar jeg en tur innom Jula og Bilxtra og ser hva de har.


Vil ikke ha en stor jekk da jeg ikke har mye plass. Så det er greit å se de fysisk. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. BilXtra er Norges største bilutstyrskjede med butikker som selger slitedeler, rekvisita, bilstereo, bilnavigasjon og båtutstyr. Uannsett jekk og prisklasse så vil jeg ikke anbefalle å krype under en bil med kun jekk som støtte.


Er snakk om olje i haudrolik dette,. Følgende jekker ble testet: Carwise fra Mekonomen og BilXtra ,. Kontaktinformasjon for BilXtra (Rogaland Rekvisita AS) Stavanger, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Bildeler og deler til lave priser. Stort lager og utvalg på nett. Spar eller mer på kvalitet.


Ha en god jekk , plasser den riktig, se instruksjonsbok. Beveg deg aldri under en bil som kun står på jekk , kan føre til alvorlig klemskader. Kjøp campingutstyr, sykkel eller reservedeler til scooter, motorsykkel og mye mer. Torshov Bilrekvisita har blitt til thansen - Bilreservedeler og utstyr til din bil.


Letthåndterlig garasjejekk i kraftig og robust konstruksjon. Med vrihåndtak i pumpespakens ytter-ende for omstilling mellom heving og senking av lasten. Knalltilbud på tonn jekk ! Kom innom en av våre lokale butikker eller se BilXtra. Robust og sikker kombi- jekk for gaffeltrucker, landbruk og industri.


Lenke til innlegg Del på andre sider. Originale bildeler eller bedre til lave priser. Handle tusenvis av bildeler, reservedeler og biltilbehør online på nettet opptil - lavere pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.