torsdag 12. oktober 2017

Gamle ytterdører selges

Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Dører fra gammelt skolehus selges snarest. Det medfølger håndtak, men ikke låskasse. Tre originale dobbelvinduer i dragestil selges. Vi har ryddet ut av rommet ved inngangspartiet og tatt bilder av mange (!) dører og vinduer som skal selges.


Har stk gamle kjøkkenvinduer, bunn- og sidehengslet, tre høye, faste stuevinduer, samt ei terassedør som gis bort mot henting. Det står i Løten Målene er. Er du på jakt etter en gammel dør? Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Dette har vi gjort i årevis for gamle bygårder og gårdsbygninger til nye og moderne hus og hytter.


Trenger du flotte gamle dører eller andre bygningsdetaljer? Forferdrene våre gjorde ting skikkelig. De valgte gode råmaterialer når det skulle lages en dør.


Tips til bevaring og oppussing av gamle ytterdører. Mange bygger nye hus i tradisjonell stil. Da hører ytterdører i gammel stil til. Her er en oversikt over tropiske tresorter som selges i. Noen som trenger vinduer og ytterdører ? Hos Anders Trelast AS finner du det meste av dører.


Vi har også egen utstilling i vårt byggevarehus ved Eidsvåg i Bergen. Selges Til første mann med penger. LED baren kan følge med mot rask handel. Alle malte ytterdører er laget med kompaktlaminat.


Gamle ytterdører selges

Ytterdører fra Gilje er bygd for å tåle vær og vind uten at det går ut over utseendet. På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom butikkene. Velg byggevarehus for å se lagerstatus og korrekt pris.


Vi synes at dører til gamle hus bør være innadslående som de oftest var før i tiden. Restaurering av gamle ytterdører. Har du en eldre tredør du ønsker å bevare?


Den beste løsningen kan være å få den restaurert og gjort i stand. Gamle dører blir bedre enn de noen gang har vært Dører og vinduer. Vi er spesialister innen restaurering, opprusting og kopierering av gamle dører og vinduer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.