onsdag 11. oktober 2017

Løvsuger bensin

Få styr på høstens nedfallsløv med en elektrisk løvsuger. Men pass på hva du kjøper. Ikke alle maskiner er verdt pengene. Den bensindrevne løvblåseren fra G-POWER har en. Når stormene river og sliter i trærne og et teppe av blader dekker bakken, så skaper de effektive blåser og løvsuger fra STIHL raskt og enkelt orden rundt hus.


Løv er et problem for mange om høsten, og de bør fjernes før snøen kommer.

Vurderer du å kjøpe en løvblåser? Da bør du først se testen til TV Hjelper deg. Overflødig bensin returneres til tanken slik at motoren ikke skal bli rå. Norcar løvsuger , proff maskin. Foto: Produsenten Vis mer.


Faller naboens løv på deg? Duger de rimelige maskinene? Pålitelig, velbalansert og effektiv løvblåser som raskt kan gjøres om til en løvsuger.


Løvsuger bensin leier du hos Høyde-Service Utleie.

Alltid gode priser på Løvblåser og løvsuger fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Rydd hagegangen eller gressplenen raskt for klebrige, våte blader med denne praktiske løvblåseren.


Regulerbar viftehastighet, kraftig motor og lav vekt gjør den. Maskin Importøren AS tilbyr løvblåsere og løvsugere for å rydde hagen, parker og store grønt arealer. Husqvarna Blåsere til sporadisk bruk er effektive maskiner som kombinerer høy blåsekraft med brukevennlighet. Med en løvsuger kan du på rekordtid støvsuge alle bladene op, så de ikke flyder i din have. Du kan samle bladene langt hurtigere end ved at rive,.


STIHLs lette trimmere er ideelle til klipping av grøntarealer der gressklipperen ikke kommer til som f. Man skifter enkelt mellom sug- og blåsefunksjon. Er du ute etter en effektiv løvsuger eller løvblåser? Hos AL-KO finner du elektriske, bensindrevne og batteridrevne enheter! Med store XXL-bakhjul og komfortabel kraftbesparende hjuldrift. Ekstra kniv (ikke inkludert): Art.


Vedkløyver tonn Bensin , maks cm. Vertikalskjærer og plenlufter med kraftfull bensinmotor for større plenflater. Plenluftervalse inkludert.


STIHLs profesjonelle ryddesager klarer de tøffeste oppgavene innen landskaps- og skogpleie enten det er klipping av seigt gress, rydding av tett.

Kraftig løvblåser og løvsuger med 45-liter oppsamler. Akkurat som andre hagemaskiner kan de være ledningsbasert eller drives med batteri eller bensin. I tillegg til vanlige ryddeoppgaver kan STIHLs kraftige trimmere også brukes til å fjerne tett kratt og til å tynne vanskelig.


Som nævnt i starten af denne artikel, så er der mulighed for at vælge mellem to forskellige former for løvsugere – enten kan du vælge en løvsuger , der er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.