fredag 6. oktober 2017

Manuell lensepumpe

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Bestilt til lager, Ubekreftet leveringsdato. Flere modeller, avtagbart håndtak eller skottmonterte lensepumper. Allsidig lensepumpe som kan monteres på eller gjennom dekk og skott. For større båter, har en kapasitet på opp til 1liter i minuttet.


Lensepumpe integrert håndtak. Manuell lensepumpe med håndtak i rustfritt stål. De manuelle pumpene er de enkleste å installere og krever ingen strøm.

Flere båtprodusenter har elektrisk lensepumpe som ekstrautstyr. For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av. Velegnet til mindre båter, under oppsyn.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Flak. Svært brukervennlig lensepumpe med automatisk pumpefunksjon som gjør at pumpen kan pumpe ut overflødig kjølvann selv når båten er ubemannet.


Det er ikke manuell lensepumpe i den nye båten, dette krevde forsikringsselskapet. Men i dag ringte de å sa at dette ikke lenger var et krav. Strøm AS leverer manuell lensepumpe – patay skipper sd 60. Klikk her for mer informasjon.


I hele bedriftens levetid har vi fokusert på. Pumpen kan monteres på dekk,. I liten båt må en ha øsekar, som er bundet fast om bor så det ikke forsvinner med kantring. Kapasitetskrav For manuelle lensepumper skal kapasiteten oppnås med.


Som båteier er det en ting du trenger, uansett hvilken lensepumpe du bruker: mer kraft!

Her finner du vårt utvalg av billige lensepumper og tilbehør til lensepumpene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.