Pavlova skal være sprø utenpå, og seig i midten. Min pavlova ble ikke bra – ble ikke stekt inni,. Er det beste da å ha med ferdig pisket krem på jobb? Når det er ferdig mikset,.
Servér ferdig montert marengskake helst. Håper på at øvelse gjør mester, men til neste gang…-hvor lenge skal bunnen steke ?
Grunnen til at den blir flat kan være at den har stekt for kort tid. Jeg vet at mange har dårlige erfaringer med å lage pavlova. At den blir brent eller brun før den blir stekt eller at den ender opp som en klissete og mindre.
Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Wenche lagde pavlova i dag. Perfekt til vårens og sommerens selskaper. Dette må jo feires og valget falt da ganske enkelt på sommerfavoritten pavlova.
Da blir marengsen sprøere og stekt.
Pikekyssene ble ferdig først, og bunnen fikk stekt seg ferdig uten varmluft. Steketid er vanskelig å definere,. Til pavlova , pikekyss, sitronpai. Flytt den stekte kaken forsiktig over på et.
Det er viktig at du ikke åpner ovnen mens. Jeg brukte ferdig vaniljekrem i tillegg til. Der var vaniljekremen ferdig ! Kan man få den med 90gram sukker seig hvis man steker den kortere?
Det eneste som skal til er marengs,. Bunnen er ferdig stekt når marengsen er sprø på yttersiden og myk inni. Ha lemon curd på marengsene og pynt med pasjonsfrukt og bringebær like før servering. Bruk kakefatet du skal servere i og tegn en sirkel på bakepapiret (ca. cm), slik at fatet passer når bunnen er ferdig stekt.
Her finner du Lise Finckenhagens oppskrift på pavlova. Hun lager den klassiske versjonen med marengsbunn som pyntes med pisket krem og friske bær – men har også. Og pavlova i langpanne fylt med deilig vaniljekrem og toppet med friske bær er ypperlig å servere når du venter mange gjester.
Spekematbord kan du gjøre ferdig på veldig kort tid.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.