fredag 28. desember 2018

Dmt diamantbryne

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Sliping med diamantbryne er ikke bare lettere, men også mye raskere. Profesjonelle snekkere hevder de sparer i tid på slipingen med DMT bryner.

Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. DMT Dia-Sharp diamantbryner.


YO DIAMANTBRYNE MINIFOLD FIN D. Denne effektive diamantbrynen kan brukes til kniv, dreiejern etc. Finkornet diamantbryne til å slipe opp dine kjøkkenkniver. Den egner seg også til andre kniver og verktøy.


Praktisk foldefunksjon, slik at den er lett å ha med. Sikker levering Enkel betaling Åpent kjøp dager.

Hurtigbryne som brukes uten olje eller vann. Maskinistbryne, innebär att en del av brynet(25mm) har en helt slät yta för spetsiga verktyg. Diamantbryne , du slipar snabbt och enkelt utan att använda oljor.


DMT is the worldwide leader in diamond knife sharpening products. Dette produktet er dessverre ikke lengre tilgjengelig for kjøp. Vi beklager ulempen dette medfører, og ønsker deg velkommen tilbake.


För skärpning av slöa stämjärn, knivar, och skär i alla stålkvalitéer, keramik, plexiglas m. Et hendig lite bryne med håndtak som kan klappes i sammen og med en praktisk nøkkelring. Egner seg til mindre kniver, fresestål, sakser osv. Diasharp brynene er av samme høye kvalitet som de vanlige DMT brynene men de er helt belagt med diamant og meget effektive. Forskjellen er at med de vanlige DMT. Det enkle svaret er diamantbryne med finhet rundt 6grit.


Dette vil alene gi en egg som holder til matlaging og sløying. DMT eller tilsvarende Eze-Lap. Fabrikat: DMT – DMT :s diamantslipyta ger en egg som ingen annan och är kända över. Grovkornet diamantbryne som passer til verktøy, økser, ljå.


Den er svært praktisk da den kan foldes slik at den er lett å ha med seg i lommen. Embed or link this publication.

Thank you for making a commitment to. Brynet viks in i handtaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.