torsdag 10. januar 2019

Dørmagnet

Dørmagnet

Magnetdørholder med skjult innfesting. Produktene våre er laget for å være lette å montere, slik at kundene kan gjøre det selv. Lagerstatus : Login: Legg til ordre. Neodymium magneter er mye sterke magneter - kaldes også supermagneter og powermagneter.


Dørmagnet

Se vårt utvalg online her. Lenge før magnetiske kompassnåler ble først brukt i Europa, var deres nytte kjent i Kina. Der var det kjent at en magnet som svinger i et vannrett plan, alltid. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Kan festes på vegg, gulv, eller i tak. Finn svar på ofte stilte spørsmål om boligalarm, innbruddsalarm og brannalarm, eller ring oss på Verisures side her. Dørmagnet med 1mm konsol.


Sikker og effektiv holdefunktion til både branddøre, alm. Det var en gang ei lita bokhylle som ble en populær klassiker over hele verden. Og som små ting ofte gjør, vokste den.


BILLY glemte aldri røttene sine. Markedsledende magneter til industri og verksted. Vi leverer løftemagneter, separasjonsystemer, metalldeteksjon for mat, m. Insektnettet er svært enkelt å installe.


Dørmagnet

Møbel dørmagnet er tjener til fastgørelse af møbeldør. De har mange anvendelsesmuligheder. Slipp inn frisk luft uten at mygg, veps og fluer følger med. Enkel montering - alt som trengs. Vi har nå mulighet for å være der for dere i alle faser av prosjektet.


Til udadgående døre anvendes specielt beslag. Kontrollenhet KE-6Rer spesielt konstruert for kontroll av dører med dørmagnet. Den har innebygd transformator og kobles direkte til 230Vac. Det kobles en diode over hver dørmagnet , art.


Dørmagnet

Noen dørmagneter har sperrediode innebygget. Elotec er en helnorsk produsent og totalleverandør av alarm- og sikkerhetsprodukter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.