fredag 5. april 2019

Gamle fløydører

Jeg har tenkt å konstruere en skyvedørskarm til et par gamle fløydører jeg har. Er du på jakt etter en gammel dør? KrikaJa, jeg har sjekket hos gamle trehus. De har mange fløydører , men alle har et slik midtfelt slik at den ene førene er bredere enn den andre. Gamle dører til salgs fra Kr.


Gamle fløydører

Selger sett med gamle fløydører , et dørsett er med karm. Dessverre fikk vi ikke bruk for de i leiligheten vi renoverer da det ble for mye jobb å utvide. Hva med noen flotte fløydører fra Oscarsgate på Frogner,. Kom å bli inspirert av vårt store lager av dører, vinduer og andre gamle bygningsdetaljer. Derfor er det like hyggelig hver gang en av våre gamle dører eller vinduer finner ett nytt.


Det er opprinneleg teikna inn to glas- fløydører på 160x21. Det er også mulig å få tak i ekte gamle dører - prøv Finn. Særlig er utvalget av fløydører nå på sitt aller beste.


I gamle dager het det seg at Holmenkollenstafetten var vårens vakreste eventyr. Hovedtyngden av arbeidet så langt. To gamle fløydører er hentet ned fra loftet og satt inn mellom kjøkken og stue.


Leiligheten er sparsomt innredet. I åpningen midt i korskranken var det en dobbelt dør ( fløydører ) som kunne stenges. Det ene av dørbladene finnes på Rørosmuseet;.


På spisekjøkkenet er det god plass til. Oslos gamle hovedpolitistasjon og kretsfengsel i Møllergata har vært åsted for tortur, forhør og fornedrelser, men også et velregissert kunstnerjippo. FREDENSBORG: Klassisk og lekker 4-roms med stukkatur, takornamenter og fløydører.


Da jeg ankom Oslo som 19-åring, var det med en boligdrøm i bagasjen. Paret byttet til gamle dører og fløydører i hele leiligheten. Tidligere eiere hadde satt inn rimelige fyllingsdører.


Næsvik AS har et stort malerverksted i egne lokaler på Lindeberg i Oslo. Kyrkja vart bygd opp på same staden der den gamle stavkyrkja stod. Kona vil ha dette, men jeg vuderer dette som litt småharry. Er det harry med doble fløydører på en hytte? Hadde vi bygget en kongsseter så ok, men ikke på en.


Den gamle døra mellom Helligåndshuset og kirken, som man hadde bevart i hospitaltiden, ble nå murt igjen. Fra stuen er det videre inngang til soverom via flotte, doble fløydører. Ventilasjon med naturlig avtrekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.