torsdag 11. april 2019

Garasjejekk

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Billige jekker og garasjebukker. Clas Ohlson har det du trenger. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Skal du velge garasjejekk , er størrelsen viktigst. De fleste klarer den oppgitte løftekraften.


Kjøp ikke for liten og billig jekk. Den bør helst ha det dobbelte.

Jekk lavprofil med pumpehåndtak som kan roteres 360°, noe som gjør at jekken er lett å bruke. Solid jekk som er uunnværlig ved skifte av hjul. Lav minimumshøyde - passer også. Størst på bilutstyr og deler. Til tøffe og trange situasjoner!


Lav jekk i svært kraftig konstruksjon. Jekk i god kvalitet fra Big Red med tonns løftekapasitet og maks høyde cm. Enkel og sikker i bruk og ikke minst mye jekk for pengene.


Kvalitetsjekk fra Big Red med dobbel lengde på håndtak og retardasjonsfunksjon. Det er smart å skifte dekkene selv, og kjøper du deg en garasjejekk blir jobben også mye enklere. Den koster bare noen hundrelapper.


Selvsagt er det viktig å ta en del forholdsregler og de fleste vil foretrekke å bruke en garasjejekk fremfor den ofte litt plundrete jekken som. Robust og sikker garasjejekk for person- og varebiler. DK20Q har Quick-lift pedal for hurtig løft til løftepunktet.


Kjøp Garasjejekk , Universal av Skruvat - 7kr. Andre bilverktøy med original kvalitet.

Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat. Jeg ønsker en ny garsjejekk med større løftesadel enn den vanlige billige to tonns garasjejekk en jeg har. Den er ustabil, og fordeler bilens vekt på ett for lite. Jeg er ute etter en større garasjejekk med ca. Høytløftende garasjejekk i kraftig og robust konstruksjon.


Lasten kan heves både med pumpespaken og fotpedalen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.