torsdag 4. april 2019

Skuffehåndtak til kjøkken

Velg akkurat den fargen, stilen og innredningen du vil. Det er enkelt å få varene med hjem. Finn skuffehåndtak til kjøkken. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene.

Kompletter kjøkkenet med vårt store sortiment av knotter og håndtak til skapdører! Du kan velge mellom mange stiler, størrelser, farger og materialer. For en helhetlig stil anbefaler vi å velge kjøkkenhåndtak som passer til andre knotter og håndtak i hjemmet. Kjøkkenet er hjemmets hjerte.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Ved å logge deg inn får du tilgang til dine tidligere ordre,.

Vi har Norges største utvalg av håndtak for ditt kjøkken , bad eller gang. Rask levering når du kjøper håndtak og knotter fra oss. Forbedre stilig interiør med en perfekt håndtak. Her finner du håndtak i både klassisk og moderne design.


Velg mellom forskjellige farger, størrelser og stiler. Monterer kjøkkenskap hvor det ikke er boret hull til dørhåndtak, så jeg må gjøre dette selv. Jeg kan selvsagt lage en mal selv, men jeg tenkte at det kanskje. I mer enn år har vi levert dansk design til overraskende lave priser. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Hos oss finner du inspirerende og originale kvalitetsprodukter til ditt hjem. Vi tilbyr et bredt utvalg av interiør og gaveartikler for en hver smak.


Forniklet drahåndtak til skuffer. Drahåndtak til skuffer i jern. Snekkerbygget kjøkken vurderes.

Fasett-slipte glass i glassdører. Messing knotter og skuffehåndtak. Få plass og oversikt med Kviks kjøkkenskuffer. Skuffene er en viktig del av kjøkkenet ditt. De sørger for plass til kjøkkenutstyret, holder orden og gjør.


Alle våre knotter kan kombineres med våre håndtak. Krok til lanterne, farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.