fredag 3. mai 2019

Kjøtt til jegergryte

Kjøtt til jegergryte

Skjær sopp i mindre biter og ha alt tilbake i gryten. Tilsett kraft, salt, pepper, knuste einebær og tyttebær. La alt småkoke på lav temperatur til kjøttet er. Skjær kjøtt i terninger og brun raskt i smør i en.


Server jegergryte rykende varm med kokte poteter, rosenkål og tyttebærsyltetøy til. Noen er så heldig at de har en jeger i familien som tar med seg egenskutt kjøtt hjem, mens andre må ty til nærbutikken. Oppskrifter med kjøtt fra rein. Denne retten ble til i en lavvo ved Nordkapp. La gryta småkoke til kjøttet er mørt.


Smak til med salt og pepper til slutt, bruk evt. Kutt soppen i skiver og brokkolien i små bunter. Ha kjøttet i en stekepanne og fres det til det begynner å bli brunt. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Kjøtt til jegergryte

Ei jegergryte smaker alltid godt, men å tilberede,. Brun kjøttet i olje og legg det i en ildfast. Synes vi burde få bedre tilgang til råvarer og grønnsaker i. Dette er en rask rett å lage.


Du kan godt bruke en basisgryte for eksempel jegergryte. Toro jegergryte tilberedt Med næringsinnhol forslag til oppskrifter og informasjon. Det er ikke hver dag vi inviterer til fest eller større selskaper, og det kan være litt vanskelig å vite hvor mye kjøtt , saus eller grønnsaker en skal beregne. Har du mye kjøtt så gjør dette i flere omganger, da for mye kjøtt i pannen samtidig bare fører til at du koker kjøttet , og ikke oppnår samme effekt. Jegergryte er en gryterett laget av reinsdyr eller annet vilt.


Med denne bloggen ønsker jeg å inspirere alle som har lyst til å spise mindre kjøtt og mer grønt, men ikke helt vet hvordan. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. I jegergryte skal det være vilt, f. Surr et par min, tilsett rødvin og kok inn til det gjenstår 2-ss rødvin. UTFORDRENDE: Vinen må være kraftig nok på smak til å håndtere viltsmaken i kjøttet , og den må ha rikhet nok til å takle det fete smaksbildet. Hvis du har lyst til å lage viltgryte med reinskav slik Ingrid Espelid Hovig gjorde det i Fjernsynskjøkkenet for en del år.


Ha alt kjøttet i gryta til slutt, dekk med kaldt vatn og kok opp. La kjøttet småkoke til det er ganske mørt. Det kan ta alt frå nokre minutt til ein halv time.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.