mandag 8. juli 2019

Gripetang

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn gripetang hjelpemiddel. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell!

Swereco gripetang rød 70cm 1stk. Vi fører Ossenberg gripetang som er et nyttig redskap for dem som ikke kan bøye eller strekke seg. Med et ergonomisk håndtak plukker man enkelt opp papir, aviser.


Svært godt hjelpemiddel til å feste skruer og muttere med. Plukk opp ting på steder det er vanskelig å komme til, i motorer osv. Aktiv gripetang håndtak er litt vinklet, og krever bare en liten hånd for å manøvrere.


Dette utnytter styrken i hånden og gir.

Rustfri gripetang til plukking av søppel. Utstyrt med knudret håndtak i gummi. Tangen er ergonomisk utformet og er utstyrt med kraftig stropp. Søk etter gripetang på Kelkoo. Sammenlign tilbud på gripetang fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Enklere Liv - Smarte løsninger for deg og dine. Gratis frakt på alle ordre over 69-dagers bytterett. Kjøp på nett, bytt i butikk eller på nett. Primus Griptång för kokkärl Primus gripetang for kokekar fungerer til alle Les mer.


C-formete smale kjefter, som er spesielt velegnet til sveise- og monteringsoppgaver av flate og firkantete emner. Enhåndsbetjent innstillingsskrue og. Tradisjonelt handler nordmenn hjelpemidler på apotek. Derfor tilbyr vi i vårt nettapotek apotekhjem.


Aluminum, plasthåndtak, magnet på toppen. Tilhører produktgruppen: Manuelle gripetenger - som omfatter: Hjelpemidler som holder, klemmer eller griper rundt en. Produsert i aluminium og plast.

Fargen på håndtaket er sort, ikke blått som bildet viser. Farge håndtak: Sort - Lite ergonomisk grep.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.