onsdag 17. juli 2019

Håndløper eik

Håndløper eik

Håndløpere i Rustfritt, Eik og Jatoba. Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse. Våre håndløpere holder høy kvalitet og har en pen design - alltid fri frakt! Disse endeknottene passer til. Endeknotter til håndløper eik mattlakkert stk.


Håndløper eik

Icopal håndløper i syrefast stål. Rundstokk Eik Kr 13pr. Buet svingstolpe i topp som overgang mellom rekkverkene. Karl Egil Eik begynte så smått produksjonen på nette 50m2. Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet.


Rammebasert stål og glass. Våre rammebaserte rekkverk er tilgjengelig for både topp- og kantmontering. Søyler og håndløper er laget av syrefast stål med. Hei, jeg kjøpte en trapp brukt på finn, da trappa kom viste det seg at den manglet håndløper ! En av våre spesialiteter er listverk i forskjellige treslag som eik , teak, mahogny og bøk.


Håndløper eik

På lager har vi også stort utvalg i trelast og impregnert trelast. Opus laminat 1-stav eik grå. Du bygger - Vi tar oss av resten!


Eik - Ask - Bjørk - Furu - Kirsebær - Valnøtt - Merbau - Annet på forespørsel. Ekstra håndløper : ja,tre, aluminium, lakkert eller rustfri stål. Vi kan selvsagt lage alternativer til standardkonseptet, f. Plankebord i hvitoljet eik med understell i lakkert stål. Spiraltrapp med trinn og håndløper i eik og søyle i rustfritt stål. Dimensjoner i millimeter: 40Xog 70×70.


Stolpefritt glassrekkverk Her montert med håndløper i eik på toppen. Kan også leveres med rustfri håndløper eller bare dekklist. Byggmakker har loftstrapper og trappevanger i flere varianter.


HÅNDLØPER HVITMALT FURU. En trappevange gjør at du enkelt kan bygge din egen trapp. Trinn og håndløper i eik , øvrig i hvitmalt bøk. Rekkverk med stålrør i rustfritt stål.


Håndløper eik

Leave a Reply Cancel reply. Trappen har tette trinn av oljebehandlet eik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.