torsdag 25. juli 2019

Overhaling motor

Servicetjenester for skip. Overhaling av skip og mer - kontakt oss her! Vår motor overhaling er utført av ansatte med mange års.


Håvik Elektro og Mekaniske er eit lite firma med brei erfaring på motor , transmisjoner, hydraulikk og maskinutstyr til auto og marine. Vi påtar oss overhaling topper på de fleste motortyper, både standard- og racing motorer. Unikt utvalg av nye og overhalte bytte motorer til de.

Kjøp ny motor hvis du finner. Kan ofte være billigere, hvis ikke du kjenner noen som kan gjøre det. Noter alle ledninger og viere før du du løsner dem.


Tapp av motoroljen, løsne batterikablene ta av luftfilter kabler, viere. Vi leverer også motordeler til både bil. Vi er spesialisert på kun reparasjoner og vedlikehold av Motorer. Vi tilbyr overhaling av motor , topplokksarbei planing av veivaksler etc.


Alt i motordeler Topplokkoverhaling Veivsliping Sylinderboring Byttemotorer Motordeler Personbil, traktor, last og. Ikke gå glipp av Rabatt.

Teknisk og trimming: Heisann! Har lagt merke til at jeg til tider har ganske mye hvit røyk som kommer. Lurer på om det er nødvendig å ta ut motoren for å bytte ventiler.


Har konstatert at det ikke er liv i sylinder nr. Til tross for kryssbytte av. Vi reparerer og overhaler de fleste bensin- og dieselmotorer. Alle motorer som kommer inn for overhaling blir demontert og vasket og deretter blir alle delene grundig.


I tillegg forbedre og tilpasse Nordic Motor Center konstruksjon ved sensitive punkter på en overhalt girkasse der det er mulig - girkasse overhaling med kvalitet. Mange års samarbeid med aktører innenfor havbruk og verftsindustrien på overhaling av marine motorer opp til liter. Mer lønnsomt enn å kjøpe nytt.


Vi er også godkjent av ABB til å utføre overhaling av ABB- motorer (ABB value provider program). Alt arbeid vi utfører blir grundig dokumentert,. Velkommen, her tilbyr vi brukte og overhalte motorer til Bmw.


Sjekk gjerne nedenstående liste eller send oss en forespørsel for detaljer samt leveringstid. Verksted holder til i Berg i Østfold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.