torsdag 11. juli 2019

Thaugland trelast storo

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Maxbo har alt av listverk. Få de siste oppdateringene. Kontakt oss Vi er her for å hjelpe deg – så ta kontakt med oss!


Thaugland trelast storo

Vi har byggevarer på nett! Besøk vår nettbutikk for å se vårt store utvalg av blant annet byggevarer, trelast , gulv. Har prøvd avdelingen på Abildsø og Storo. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Thaugland Trælastforretning AS.


God service på alle områder fra trelast -butikk-hengerutlån. Industrimøbler er din landsdekkende samarbeidspartner for innredning til industrien. I Norge har vi bygget hus med tre i århundrer.


Fra Byggeriet kan vi tilby alt du trenger av trelast fra konstruksjonsvirke og limtre til bærende konstruksjoner til. Vi tar forbehold om at prisene på internettsiden kan avvike fra prisene vi har i butikken vår. Våre ildsteder tilfredsstiller verdens strengeste krav til ren forbrenning.


Våre ovner og peiser har høy varmeeffekt, og utnytter veden optimalt. Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff. Han drev også trelasthandel på Storo. MAXBO har trelast som listverk, panel og kledning til lave priser og hjemlevering.


Thaugland trelast storo

Kjøp på nett eller i butikk. Ta en titt på MAXBOs store utvalg. Lekt Cu-imp furu 30x0kl. God kvalitet til lave priser. De viktigste typene er planker, bor rekker.


Et stort utvalg, gode priser og høyt servicenivå gjør at store deler av det profesjonelle markedet velger å handle byggevarer og trelast hos oss. Trelast , fellesnavn på skåret last, dvs. I Osterhausgaten hadde firmaet høvleri og opplagstomten for trelast lå på Fjellhus.


Thaugland trelast storo

Firmaet leverte trematerialer og andre byggeartikler til nybygg. Trykkimpregnert ikke-bærende trelast av bartre er trevirke av furu høvlet med firkantet eller profilert tverrsnitt avhengig av produkttype.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.