torsdag 19. mars 2020

Moment hjulmutter volvo

Moment hjulmutter volvo

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Planlegger å handle meg moment staver til montering av dekk med muttertrekker, men hvilket moment er annbefalt ? Pleier dette å være noe lunde likt på de fleste. Men siden jeg har moment nøkkel, og boltene satt uvanlig fast i går, så tenkte jeg å gjøre dette riktig. Jeg har to biler å skifte dekk på to ganger i året.


Moment hjulmutter volvo

Hvilken muttertrekker duger, som ikke koster mer enn nødvendig? Hvordan får man rett moment på. Er du sterk nok til å løfte dekkene, kan du skifte dekk selv. Volvo (9) Bobiler (3) På sosiale medier.


Tror ikke det har så veldig mye å si igrunn:) Verksteder som bruker ett spesielt moment har jo bare en 3-moment staver som de slenger på muttertrekkern og drar. Spänn korsvis till rätt moment ca 6Nm. Våren er kommet og mange bytter til sommerhjulene i disse dager. Da er det svært viktig at hjulmuttrene blir tiltrukket med rett moment. Produktet passer til disse bilmodellene:.


Ein idé kan være å bruke moment ein gang,. Eg har ein momentnøkkel, foreløpig kun brukt på hjulmutter. Kanskje en idé å bruke momentstav med nm på muttertrekkeren, så gå over med momentnøkkel etterpå for å stramme alle til rett moment ? IDG Tools er din profesjonelle partner på industriverktøy. Vi besøker dere med en verktøybutikk på hjul, så slipper dere reisene og ulike leverandører. På hjemmesiden til BILILIB finner du anbefalte størrelser på muttere for hjul, og finner ut passende.


Sammenlign og spar med vår lave pris! Skal skifte til vinterdekk og lurte på hvor stort moment som er anbefalt på mutterne. Har invistert i Biltemas el. Skal bytte clutch og svinghjul i helga. Trenger oversikt på hvilket moment som skal til på de forskjellige skruene.


Moment hjulmutter volvo

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Tipper fem ganger normalt moment. Du må være logget inn å legge publisere en omtale. Moment hjulbolter volvo xc70.


Hjullager med orginalkvalitet. Hjulmutter TOYOTA AVENSIS (T25_) 2. Hva du trenger og hvor enkelt du kan bytte hjullager selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.