fredag 13. mars 2020

Overkvadratisk motor

Overkvadratisk motor

Ikke gå glipp av Rabatt. Når en motor har større boring end slaglængde kaldes motoren for overkvadratisk. Hurtigroterende motorer er typisk overkvadratiske. Jeg antar du mener motsatt. En turtalls motor er vanligvis overkvadratisk altså den har større borring en slaglengde.


Se på en Formel motor som har maks turtall. Dette er spesielt overraskende med tanke på at vi snakker om en meget overkvadratisk motor med boring på hele 9millimeter og slaglengde på kun 70. En motor et lige antal cylindre anbragt vandret over for hinanden kaldes for en boksermotor. Fordelen er et lavt tyngdepunkt og vibrationsfri motorgang. Her tror jeg du tar feil, ettersom en motor med lang slaglengde, har større.


Personelig har æ ingen tru på at en overkvadratisk motor har noen. Og ikke hvilken som helst motor ,. I forhold til en såkalt overkvadratisk motor ,. En overkvadratisk motor er oftest gladest for at tage en masse omdrejninger. En underkvadratisk motor har bedre drejningsmoment,. Onboard lap of Japanese track of Sugo on the new Yamaha Rby Dutch rider Jeffry de Vries. Overkvadratisk Vmotor med høyt turtall og god lyd.


Overkvadratisk motor

En Sixpack, litt utenom det vanlige. Motoren er overkvadratisk , altså mer boring enn slag. Det er en vanlig resept for å få turtallsvennlig og hissig motor.


Er du nysgjerrig på hva Suzuki har for motor i den nye Gixxeren? Her er bildene som beskriver teknologien bak superbike- motoren med variabel. Slagvolumen angives ofte i kubikcentimeter eller liter, og hvis man for. Hva hat folk gjort for å få bort dette?


Overkvadratisk motor

Min har gått mil nå, å tatt reimer. Snakket med forhandler som sier. Big Bore - motor (høres kulere ut enn overkvadratisk ). Nå er jo V4´n veldig overkvadratisk. Hvorfor ikke rekke-og V4?


Hvis boringen er større end slaglængden, er motoren kortslaget eller overkvadratisk. Er forholdet omvendt, med større slaglængde end boring,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.