tirsdag 24. mars 2020

Trillebårhjul punkteringsfritt

Hagetralle med hjul type GK Grand Garden BLÅ PU serie med punkteringsfritt hjul Les mer. Slitesterkt hjul med lav vekt. Polyuretan slitebane med ekstra lang levetid. Trillebårhjul til Fiskars Vis varianter.


Trillebårhjul punkteringsfritt

Se Hørbys store utvalg av trillebårer her. Jeg fant et punkteringsfritt trillbårhjul der for et par år siden til en billig penge. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Kan også bestilles med punkteringsfritt hjul.


Provema trillebår - 1liter med løftepunkter. Like bra den dag i dag, og trenger aldri å fylles med luft. Punkteringsfritt hjul - type: 3. Spesifikasjoner: diameter: 2mm dekkbredde: 1mm type: 3. HAMRON Slange til trillebårhjul. Den er punkteringsfri og har en diameter på cm.


Ikke på lager 29- Til butikk. Tilbudsaviser og kampanjer på et sted. Easily share your publications and get. Askøy Murerverktøy AS er importør og grossist av verktøy, maskiner og tilbehør for mur og flis. Vi leverer til flisebutikker, byggevare, fargehandel, VVS og.


Tlf: Fax: www. Produktkatalog 20Håndverkerkatalog Storebotn Næringspark 6 53Kleppestø Telefon: 94.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.