tirsdag 21. april 2020

Mosefjerner tak

Mosefjerner tak

Beste Priser Med Handlesmart! Tak med helling under grader er mer utsatt for mose fordi vannet ikke renner av like effektivt som et brattere tak. Jernsulfat er dreperen i mosefjerner ,. Den kan legges på alle typer tak som ikke inneholder metall. Mosefjerner for tak eller grønskefjerner kan også brukes.


Du kan vaske taket med Klorin blandet med vann i forholdet 1:4. Et mosegrodd tak er ikke så pent, og kan føre til lekkasjer og tette takrenner. Slik fjerner du mose fra taket.


Hos MAXBO finner du mosefjerner og plenlufter som fjerner mosen og gjør plenen yngre. Kjøp på nett eller i butikk. Takrens er i utgangspunktet en jobb for profesjonelle. Taket kan bli glatt av alger og mose.


Mosefjerner tak

Det stilles store krav til sikring av arbeid på tak , og takrens er en. Mosegrodd tak ser lite pent ut! Mose gror fast og trenger inn i takstein og shingel! Mose reduserer takets kvalitet og leveti spesielt pappshingel!


Til rengjøring av murstein, stein og tre. Byggmakker har plenlufter og mosefjerner så du unngår at det oppstår gule flekker som ødelegger den flotte plenen din. Utette tak er ofte grunnen til tvister mellom selger og kjøper i boligmarkedet.


Mosefjerner tak

Har noen erfaring med å bruke jernsulfat mosefjerner på Zanda betongtakstein. Alge og Moserent beskytter taket for at det skal gro ny mose og skal kunne virke fra 1-år før en ny runde med tak vask. Fukt opp området med vann, gjerne tilsatt vaskemiddel eller mosefjerner.


Bruk hansker når du jobber med sterke kjemikalier. Et effektiv middel til bruk på tak , mur, fasader og terrasser som fjerner sopp, alger og lav. Har en del mose på taket mitt. Hva kan jeg ha på for å fjerne det? Men den ferdigblandete inneholder jo også gjødsel.


Mosefjerner tak

Bruk derfor ren jernsulfat (jernvitriol) som er. Det vet du allerede – og mosen skal vekk. Så langt er alt vel, men er det en mosefjerner eller vertikalskjærer som gjør susen?


Kjemisk mosefjerner finnes fra mange leverandører og leveres som pulver, til å drysse på eller blandes ut med vann, eller i konsentrert flytende form.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.