fredag 14. april 2017

Gi ut bok på eget forlag

Bestill på nett og hent boken i din lokale ARK-butikk innen en time. ARK venner får en rekke fordeler. Best av alt, det er helt gratis! Vi har titusener av titler.


Gi ut bok på eget forlag

Bøker på lager sendes samme dag! Du finner boken hos Adlibris! Hos Alpha Forlag kan de aller fleste få gi ut bok på en enkel måte. Husk å oppgi korrekt adresse. Hovedårsaken til å gi ut selv, var for å rekke sommeren.


Det å skrive en bok er en ensom prosess, men det å utgi den selv er også ensomt. Vil røpe hemmeligheten Og Bys budskap om enkel selvpublisering selger. Da er Licentia Forlag det rette forlaget for deg. Prosessen for å gi ut bok.


Bokarbeid - ressurser for selvstendige forfattere. Det gjorde at vi valgte å utgi boka på eget forlag. Gi ut bok og vær sjef over den! Slik gir du ut på eget forlag. Derfor valgte jeg Kolofon Forlag til min bokutgivelse.


Høres det uoverkommelig ut å gi ut en bok på egen hånd? Bøkene du finner der er utgitt på Licentia forlag. Dersom du er bokhandler så kan du kjøpe bøker direkte ved å kontakt oss. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Gi ut bok på eget forlag

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Hvordan gi ut bok på eget forlag ? Har du planer om å gi ut bok ? Da vil denne boka ha stor betydning for deg. Les vurderinger om når du bør utgi på etablerte. Da sitter jeg her etter å ha sendt sjuende og siste bok i serien I morgen, da krigen kom til trykkeriet.


Dermed er et stort prosjekt for meg som forlegger og et. Jeg fikk noen ungdommer til å lese den første boka på engelsk,. Kan de som gir ut på egne forlag gi ut på. Ikke nok med at han skulle bruke dager på å sykle Norge rundt – Lars Erik Sira ville også bruke mye tid på å skrive bok , og den skulle han gi ut selv. Nylig kom boka Godtanker ut hos lokale bokhandlere.


Gi ut bok på eget forlag

Når du gir ut bok på eget forlag , er sjansen stor for å bli nullet, mener Wego. Det er ikke bare gjennom iRisør. Det kan ta opp til uker å få tilbakemelding på manus fra forlaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.