fredag 14. april 2017

Rensemaskin utleie

Vi har stor kompetanse på miljøvennlig rensing av varme og kjølekretser. Utleie av unike boliger på Airbnb. Bestill overnatting online i dag!


Rens selv Du sparer fort mange tusen kroner på å rense selv. Det er enkelt og du slipper å kjøre det som skal renses til oss. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang.

Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere. Vi kan bringe og hente i hele Trøndelag om det skulle være nødvendig. Hos Clean Home kan du leie utsyr til både fest og hverdag! Med en svært effektiv rensemaskin kan du få rengjort de fleste typer møbler. Caro Maskinservice AS driver med salg, service og reparasjoner av maskiner, tilhengere og utstyr i Ålesund og Drammen.


Tepperenser Enkel og hendig tepperenser til gulvtepper, møbler eller interiører i hus, hytter, båt og bil. Støysvak med liter spillvannstank som enkelt tømmes. Du kan spare mange tusen kroner på å rense selv.

Vi leier ut Kärcher proffe rengjøringsmaskiner til private brukere (husholdning) og bedrifter. Effektiv tepperenser for rensing av tepper eller møbler. Ved rensing av møbler må eget møbelmunnstykke brukes. Rensemiddel selges som rekvisita.


Vi er også tilgjengelig i hele Norge! Maskinen er rask å klargjøre til bruk, og er. Kompakt rensemaskin med spray- og oppsugingsfunksjon for små og mellomstore flater som tepper og møbler.


Produktinformasjon Foma Mimo er en smidig og praktisk rensemaskin som passer til mindre arbeidsoppgaver. Hos oss kan du leie tepperenser. Foma Mimo rensemaskin FOMA Mimo er en smidig og praktisk maskin som passer i alle hjem. Besøk oss i dag for en nærmere avtale! Kunstgress krever vedlikehold og bør renses årlig.


Vi tilbyr utleie av rensemaskin , h arv og slodd. Du kan rengjøre vegg-til-vegg-tepper, møbler og bilseter helt inn til. Noen som har noen tips til en god rensemaskin til bil? Har tittet på foma, Karcher og Nilfisk.


PRODUKT - pr dag - pr helg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.